Baka doživjela 85 da nikad nije imala visok pritisak i holesterol koristeći svaki dan samo 2 kašike ove ljekovite smjese. Pogledajte recept.

Neki od najčešćih uzroka su nezdrava ishrana i gojaznost, ali ima rješenja, i to iz provjerenog izvora!

Poznato je da povećan holesterol u krvi može da uzrokuje mnoge zdravstvene probleme. Najčešće su to srčana oboljenja, povećan rizik od srčanog i moždanog udara, dijabetesa…

Neki od najčešćih uzroka su nezdrava ishrana i gojaznost, ali ima rešenja, i to iz proverenog – jedna baka (85) koristi ovu smjesu dva puta dnevno godinama i nikada nije imala problema sa krvnim pritiskom ili holesterolom! Recept je otkrila njena unuka na portalu Megagiga.info, a on glasi:

Sastojci:

kašika limunovog soka,

kašika meda (med uzimajte plastičnom kašikom, ne metalnom, kako ne bi izgubio svojstva),

1 komad rendanog đumbira,

1 kašika jabukovog sirćeta.

 

Priprema i upotreba:
Stavite sastojke u blender i pasirajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Ostavite da ostoji u frižideru 5 dana. Uzimajte 2 puta dnevno, prije doručka i večere, a na krvnoj slici ćete ubrzo primjetiti pozitivne rezultate.

Još mnogo korisnih recepata i savjeta pronađite na našoj facebook stranici: izaberi zdravo. Ocijenite naš rad uputite pohvalu, kritiku, sugestiju, svako vaše mišljenje je dobro došlo. Recite šta bi voljeli vidjeti na našem sajtu. I pročitajte korisne savjete ispod teksta koje Vam preporučujemo.

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *