Svako ljudsko biće želi lijepu kosu. Pogotovo oni koji pate od gubitka kose. Imamo za vas savjete kako da se izborite sa ovim problemom, piše “Narodnamedicina“. Ova žena je sipala pivo na kosu prilikom svakog drugog pranja kose, i ne samo da joj je kosa postala bujnija i zdravija, već i sjajnija.

Možda vam to zvuči neprivlačno, naročito zato što pivo i nema ugodan miris, ali ne bojte se, neće se osjetiti poslije ispiranja. Pivo treba koristiti nakon šampona. Ovo nije jedini primjer koji svjedoči o dobrobiti pive za kosu, navedeno je još mnogo primjera uz objašnjenje da je upravo fermetacija i sastojak pive glavni i odgovorni krivac za očuvanu i zdravu kosu.

 Pročitaj još:

NAPITAK KOJI MIJENJA ŽIVOT! Evo zašto morate u pivo iscijediti pola limuna

Uklonite tragove umora za kratko vrijeme. Osim toga zategnite lice i izgledajte svežije.

Vaša koža izgleda umorno i beživotno? Nemojte odmah ”skakati” za skupim preparatima. Napravite tonik na bazi piva i limuna. Ne šalimo se! Uklonite tragove umora za kratko vrijeme. Osim toga zategnite lice i izgledajte svježije.

Sve što morate napraviti jest pomiješati sok od pola limuna s dvije žlice hladnog svijetlog piva. Vaš tonik je gotov! Sada ga nanesite na lice. Držite na licu dvadesetak minuta te isperite hladnom vodom.

Idealan je za masnu kožu, a najbolji učinak će imati ako ga koristite tri puta tjedno i to prije spavanja.

Nakon sedam dana primijetit ćete da vam je koža puno ljepša, ali i mekša.

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *