Ko bi pomislio da kora od nara može poboljšati probavni sistem? Sve što je neophodno je da pustite da se kora osuši i da je držite u kuhinji.

Kora je odličana za stomačne infekcije ili bilo kakve druge crevne poremećaje. U ovom članku možete videti kako da iskoristite njena zdravstvena svojstva. (Tekst se nastavlja ispod)

Sušena kora od nara za zdrav čaj:

Kako biste napravili ovaj čaj, potrebno je da koristite jednu krišku kore nara sa 20 puta više vode (na primer 10-12 g kore nara sa 200 ml vode). Prvo zagrejte šolju ili čašu i zatim dodajte koru od nara. Nakon toga sipajte 200ml vruće vode preko kore. Prekrijte i ostavite da odstoji 25-30 minuta.

Nemojte cediti mešavinu. Šolju ili čašu uvek držite blizu pacijenta. Priprema ovog čaja je ista za svaku zdravstvenu pomoć koju smo spomenuli – samo je primena drugačija.

Nakon 5 sati trebalo bi da pomogne kod: dijareje, tifusa, dizenterije, kolere, akutne upale slepog creva i salmonele. (Tekst se nastavlja ispod)

Pratite ova uputstva kako biste dobili najbolje rezultate:

Popijte pola šolje čaja, obavezno bez ceđenja. Ponovo prekrijte. Ukoliko počnete da se osećate bolje za 10 minuta, verovatno ste imali dijareju čaj već deluje.

Ukoliko ne budete osećali poboljšanje za 10 minuta, verovatno je nešto drugo u pitanju.

 

Ukoliko je to slučaj, popijte ostatak čaja nakon 3 sata. Čaj će delovati u tom periodu i trebalo bi da osetite neko poboljšanje za 5 sati od početka tretmana.

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *