Ako se postupak opisan u nastavku sprovodi svakodnevno, tada se efekat može osjetiti za oko mjesec dana. I poboljšanje zdravlja započeće za sedam dana.

 

Sve što vam treba je da pijete 1-2 kašike dnevno na prazan stomak. Sve što treba da uradite je da pomiješate biljno ulje sa sokom od iscijeđenog limuna.

Ovaj lijek aktivira oslobađanje žuči, stimulišući time crijeva. Žuč ispira sve kanale jetre, što pomaže uklanjanju štetnih supstanci iz tijela. Takođe razgrađuje masti i izvlači toksine iz tijela. (Tekst se nastavlja)

UPOTREBA MASLINOVOG ULJA ZA JETRU

Maslinovo ulje najbolje djeluje, jer je prvi izbor za čišćenje jetre. Takođe smanjuje nivo holesterola, čisti zidove krvnih sudova i sprečava pojavu kardiovaskularnih bolesti.

Možete ga zamijeniti suncokretom (liječi tromboflebitis), lanenim sjemenom (pomaže razgradnji zasićenih masti, što znači da pomaže u mršavljenju), kukuruzom (pomaže u održavanju mladosti) ili repom (po svojim kvalitetama blizu maslini, ali je mnogo jeftinije).

KORISTI SOKA OD LIMUNA

Druga komponenta predloženog lijeka je limunov sok. Podstiče oslobađanje žuči, kao i sva hrana sa izraženim kiselkastim ukusom. Limunov sok blagotvorno djeluje na respiratorni trakt i pluća, spriječava prehlade, jača imuni sistem.

Takođe rastvara pijesak i kamenje u urinarnom traktu, poboljšava funkciju zglobova. Možete ga zamijeniti sokom od brusnice (djeluje dezinfekciono i antiinflamatorno, tonizira tijelo, povećava mu energiju) ili sokom grejpa (poboljšava varenje, snižava povišen krvni pritisak, pomaže srcu, krvnim sudovima). (Tekst se nastavlja ispod)

Limunov sok, u kombinaciji sa maslinovim uljem, savršeno čisti telo nakon bilo kakvog trovanja. Sa alkoholnom intoksikacijom deluje magično, uklanja opterećenje jetre, trenutno obnavlja tijelo, prenosi “Dnevni“.

Ako imate bilo kakvih digestivnih problema kao što je zatvor, ulje i limunov sok su ono što vam treba. Za sluznicu želuca i crijeva je super-agens koji ima omotač. Hrana će se svariti na vrijeme, a probavni trakt će raditi savršeno. Samo treba da se sjetite da svakog dana pijete ljekoviti eliksir!

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *