Ovu priču je poslao jedan čitalaca, pročitajte ovaj članak za više informacija o ovom upozorenju: “Jedna moja prijateljica nedavno je imala izraslinu u svojoj utrobi i tokom operacije uklonjena joj je cista. Cista koja je uklonjena bila je ispunjena s tamno obojenom krvlju. Mislila je da će se oporaviti nakon operacije, ali ona je u jako lošem stanju.

Promoted Content
Povraćala je nekoliko mjeseci nakon operacije. Otišla je svom ginekologu zbog konsultacije. Tokom konsultacije liječnik joj je postavio pitanje koje je zbunilo potpuno. On je pitao da li često konzumira pileća krilca, a ona je odgovorila sa da, pitajući se kako je znao za njene prehrambene navike. ”

Mnogi stručnjaci širom svijeta tvrde da su u piliće ubrizgavani steroidi kako bi se ubrzao njihov rast, kako bi potrebe ovog društva mogle biti ispunjene. Ta potreba je ništa drugo nego potreba za hranom.

Pilićima se ubrizgava steroid u vrat ili krila. Zato u tim dijelovima pilića postoji najveća koncentracija steroida. Vi bi također trebali znati da ti steroidi imaju strašne posljedice na organizam jer ubrzavaju rast. Imaju još opasniji učinak na žene, jer će uzrokovati promjene u njihovim hormonima, a to dovodi do toga da su žene sklonije rastu ciste na maternici i grudima.

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *