Svi stručnjaci su joj davali samo recepte za stotine anti-upalnih lijekova za liječenje simptoma, ali olakšanje je bilo samo trenutno. Dijagnoza je već bila poznata.

Ona boluje od artritisa, ali je odlučila da neće odustati i da će učiniti sve što je moguće kako bi pronašla odgovarajući tretman za strašno stanje.

Prema njoj, ovaj prirodni napitak i promjena ishrane je sve što je potrebno kako bi se oslobodilaužasnog bola u svojim zglobovima. (Tekst se nastavlja ispod)

Sastojci

– srednje veličine patlidžan
– 1 litra vode

Priprema

Operite patlidžan, izrezati ga na obruč, a zatim ga staviti u posudu punu kipuće vode. Ostavi ga unutra dok se topla voda ne ohladi.

Spremite oko 750 ml te tekućine u frižider i možete koristiti preostalih 250 ml za vanjske aplikacije. Učiniti sljedeću stvar za korištenje ovog sredstva na vanjskoj upotrebi. Trebate iste sastojke kao i prethodno, plus 50 ml maslinovog ulja.

Pomiješajte 250 ml tekućine koju ste spremili u prethodnom koraku s maslinovim uljem. Spremite dobivenu smjesu u frižideru. Morate koristiti ovaj lijek za internu upotrebu prema slijedećim uputama: (Tekst se nastavlja ispod)

– 250 ml u jutro na prazan želudac
– 250 ml za vrijeme ručka
– 250 ml u večernjim satima

Za vanjsku upotrebu, potrebno je primijeniti lijek na problematičnim područjima u noći, prije odlaska u krevet. Samo utrljajte tekućinu na zahvaćena područja i stavite čistu krpu preko njih preko noći.

Da bi ovaj napitak djelovao potrebno je i da promijenite vasu ishranu sto znaci da treba da izbacite mesne i mlijecne proizvode iz ishrane jer su oni ti koji uzrokuju velike probleme sa kostima, a i sa cjelokupnim zdravljem. Umjesto toga potrebno je da konzumirate sto vise sirovog voca i povrca, te orasastih plodova.

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *