Tuzlak Elvir D. (44) odlučio je ispričati kako se sam “spasio” od operacije koljena, uz pomoć samo dva sastojka, koja vjerovatno imamo svi u kući.

Naime, Elvir je posljednjih mjeseci osjećao strašne bolove u koljenima, od prekomjernog stajanja i rada, te mu je doktor preporučio da operiše koljena i tako pokuša ponovo bezbolno stati na noge. No, strah od operacije naveo ga je da ipak potraži drugo rješenje.

– Slučajno sam upoznao jednu gospođu koja se bavi sakupljanjem čajeva i biljki, i znam da ona čita mnogo knjiga te zna mnogo o tome, upitao sam je za aavjet i odmah mi je rekla da ima jednu soluciju koja je pomogla mnogima koji su došli do nje.

Savjetovala mi je da 5 noći uzastopno napravim agdu (smjesu) od jabukovog domaćeg sirćeta i soli u omjeru 2-3 šoljice sirćeta i jednu šoljicu soli. Onda treba sve dobro izmiješati pa natopiti gaze u smjesu i umotati na koljena, sve to zamotati nekom krpom.

Već nakon prvog dana osjećao sam olakšanje, a bol je nestao kao rukom odnesen tačno nakon pet dana. Evo već neko vrijeme nemam više problem sa koljenima i naravno otkazao sam operaciju na koju sam trebao da idem. Nadam se da će ovaj recept pomoći i drugim ljudima – ispričao je Elvir.

Naravno, mi ipak savjetujemo svim ljudima koji eventualno imaju sličnih problema da se prije ovog prirodnog poduhvata ipak posavjetuju sa svojim doktorom.

Izvor: DozaZdravlja.com

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *