Rak nije bolest, već poremećaj ćelija, gde one mutiraju i nekontrolisano se umnožavaju. Zato rak nije zarazan, osim za HPV, jer je to virus a ne poremećaj ćelija.

Nije bitno da li verujete u “zavere“ ili ne, jer je činjenica da je konvencionalna hrana projektovana i obrađena da izazove rak, na više načina.

Postoji definitivni razlog zašto jedan od tri čoveka dobije rak, kada pre 100 godina niko nije imao rak. Da li ste se zapitali zašto je “potraga za lekom“ jedna velika prevara? Naravno, želite da vaše donacije budu od pomoći, ali nije tako.

Roze trakice su samo mali mini posteri koji predstavljaju sve ono što su izmislili milijarderi koji su želeli da udvostruče ili utrostruče svoje bogatstvo.

Želite da sprečite i izlečite rak?

Prestanite da konzumirate hemikalije, i dok ste pri tome, recite svojim prijateljima, porodici, komšijama i saradnicima šta radite. Da, tako je jednostavno.

Rak je “vatra“ kojoj je potrebno gorivo da bi gorela

Razmotrimo ovu metaforu. Zamislite da je rak počinje kao mala vatra na suvom polju u blizini šume tokom sunčanog dana sa vrlo malo vetra. Toj vatri je potrebno gorivo da bi se nastavila i proširila.

Trebaće joj suve grančice da bi gorela, a ako je zahvati vetar, brže će se proširiti. Ako priđete vatri i uzmete mali deo, ona će u svakom slučaju nastaviti da raste (ovde pravimo poređenje sa operacijom tumora).

Pravo gorivo za rak je konzumiranje hemikalija, pa ako na vatru bacite benzin, ulje ili čak alkohol, ona će se veoma brzo proširiti (ovde mislimo na GMO, hidrogenizovana ulja, veštačke zaslađivače i obrađeni šećer).

Jednostavno rešenje je da se ukloni gorivo koje je potrebno vatri da bi gorela, i zatim će se ta vatrica ugasiti i nikada neće postati šumski požar, i nema potrebe da se zovu vatrogasci da pruže hitnu pomoć (ovde mislimo na operacije, zračenja i hemoterapije). Ubijte gorivo i ubićete rak. Tačka.

Vidite, svaki rak počinje u ćelijama, a ćelije proizvode signale da kontrolišu koliko se često dele. Hemikalije u hrani, piću, vakcinama, lekovima i hemoterapiji stvaraju pogrešne signale i uništavaju druge, omogućavajući ćelijama da se umnožavaju eksponencijalno, a time počinje formiranje grumena koji se naziva tumor.

Tu počinje rak – u primarnom tumoru. To je mala vatra. Ako hirurg dođe i izvadi mali deo te “male vatre,“ šta će se dešavati ako nastavite da dodajete gorivo na ostatak? Vidite li šta se dešava? Industrijski kompleks za rak zna to.

Kada se geni ćelija promene hemikalijama, to se naziva genetska mutacija. Tada geni ćelija bivaju oštećeni, izgubljeni ili kopirani. Mora biti više ovih mutacija, desetine, pre nego što se normalna ćelija pretvori u kancerogenu ćeliju.

Možda imate previše proteina koji podstiču vaše ćelije da se dele suviše često, ili imate abnormalne proteine ili mutirane gene koji govore vašim ćelijama da se ne dele.

To je razlog zašto je toliko opasno konzumirati genetski modifikovane organizme u hrani. Naučnici su utkali toksične gene biljaka i insekata u useve kako bi ubili insekte, crve, životinje i da, ljude.

Dakle, bez daljeg odlaganja, evo top sedam “goriva“ koji hrane kancerogenu “vatru“ i mutiraju više ćelija:

– Fluorisana voda iz česme

– Genetski modifikovana hrana

– Veštački zaslađivači

– Vakcine i godišnja vakcinacija protiv gripa – često sadrže živu, aluminijum, formaldehid i MSG

– Farmaceutski lekovi

– Lekovi protiv prehlade, alergija, glavobolje i groznice – često sadrže otrove teških metala, veštačke zaslađivače i toksičnu boju za hranu

– Hemoterapija i zračenje

Prestanite da dolivate benzin na kancerogenu vatru

Šta se dešava kada neko ode u bolnicu na operaciju, hemoterapiju ili dijagnostiku? Oni su zarobljeni pod krovom gde je jedina hrana koja se služi GMO, obrađena i izaziva rak. Ti isti pacijenti su izloženi super bubama – bakterijama koje su sada imuni na antibiotike i konvencionalne lekove.

Tim istim pacijentima se daju lekovi na bazi hemikalija za bolove, infekciju i prikrivanje simptoma, uključujući otrovne vakcine protiv gripa, vakcine, opioidne lekove i sve ostalo što ubija imunitet i mutira ćelije. U stvari, bolnice direktno izazivaju rak.

Hrana je obrađena noćna mora, a bolnice služe čak i veštačke zaslađivače za koje je dokazano da su kancerogeni.

Shvatite, Vaše telo je mašina, sposobno da se samo izleči sa pravim lekovima – prirodnim lekovima. To znači da jedete zdravo. Prebacite se na organsku hranu, izvorsku vodu i biljne preparate.

Izvor: Webtribune.rs

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *