Ovaj recept dokazano može pomoći kod mnogih bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim – veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!Svi znamo da bijeli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je u suzbijanju virusa, gljivica i parazita tako da je on glavni sastojak u receptu.

Potrebno je:

– 350g bijelog luka
– 200ml 95% alkohola ili ruma (ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili Benzalkonijum-hlorid)
Priprema:Oljuštite čehnove bijelog luka, očistite ih i malo nagnječite (da što bolje upiju alkohol, odnosno da ispuste svoj sok). Pomiješajte sa alkoholom i sipajte u staklenu teglu. Nakon 10 dana procijedite, pa vratite u teglu i ostavite da ostoji u frižideru ponovo 2 dana.

Primjena:Pije se najviše 12 dana i to sipajući određeni broj kapi u punu čašu vode prije doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap prije doručka, dvije kapi prije ručka i tri kapi prije večere. A svakog narednog dana povećavajte broj kapi za jednu kapljicu u pomenutu čašu vode koju pijete. (Tekst se nastavlja ispod)

Napomena:Vjeruje se da ova tečnost može pomoći kod ateroskleroze, bolesti pluća, impotencije, sinuse, visokog pritiska, atritisa, reume, gastritisa, hemoroida, mršavljenja, problema sa vidom i sluhom i metabolizmom. Tako da, nema razloga da ga ne napravite i pomognete svom organizmu da bude zdrav i zaštićen od mnogih bolesti.

Pročitaj još:

CRNI LUK MI JE POMOGAO: Kako sam regulisala šećer i krvni pritisak prirodnim putem…

Povišen krvni pritisak i šećer u krvi danas su nažalost veoma čest i veliki problem sa kojima se susrećemo.
Zato vam donosimo odličan recept za regulisanje istih, a on takođe djeluje i kod čireva, kao i respiratornih tegoba.

 

Dijelimo sa vama recept jedne bake (75), koja svoj nivo šećera i visokog krvnog pritiska drži pod kontrolom uz pomoć – crnog luka, i kaže da joj je krvna slika bolja nego ikada. Svakog jutra kuhajte nekoliko oljuštenih glavica crnog luka, oko 300 gr, sa 250 ml vode, te pustite neka vri 8 do 10 minuta.

Kako i kada ga treba spremati:

Tečnost podijelite na tri dijela i popijte po jedan pola sata prije doručka, ručka i večere. Tretman se primjenjuje 10 dana bez prekida, pa se pravi pauza od 10 dana, tako možete najduže do 6 mjeseci. Ovaj domaći lijek podariće vam i potrebnu dozu željeza, kalcijuma, cinka, mangana i kobalta.

 

Pošto raste pod zemljom, luk obiluje i prirodnim eteričnim uljima, kao i fitinskom kiselinom, za koju je dokazano da čisti bakterije iz pluća. Voda od kuhanog luka blagotvorno djeluje i kod čireva, ulkusa i respiratornih tegoba, a pomaže i sprečavanju bakterijskih infekcija. Napravite i vi vodu od kuhanog crnog luka, jer se isplati!

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *