Ključ je u idealnoj kombinaciji sastojaka koji brzo sagorijevaju masnoće, zbog čega veoma brzo mršavite Skidanje sala sa predela stomaka jedan je od najtežih zadataka. U koštac sa ovim problemom ljudi najčešće ulaze uz pomoćnika koji važi za najefikasnijeg – vodu sa limunom. Ali, danas otkrivamo još moćniji recept, koji ima nekoliko puta jači i brzi efekat, a njegovi glavni ciljevi su popravljanje funkcije metabolizma, čišćenje tela od otrova i gubitak kilograma, piše Stil.kurir.rs.

Ključ je u idealnoj kombinaciji sastojaka koji brzo sagorevaju masnoće, i unesene i uskladišene, zbog čega brzo mršavite. Jedan od glavnih sastojaka je grejpfrut, koji efikasno izbacuje toksine, stimuliše metabolizam i sagoreva masti. Drugi sastojci, cimet i đumbir, zaduženi su za regulaciju nivoa šećera u krvi i bolji rad metabolizma poboljšavajući cirkulaciju i efikasno čisteći creva od nakupljenih naslaga.Najbolje je piti ovaj napitak pred spavanje, jer je najefikasniji kada deluje noću. Sastojci: 2 grejpfruta, pola šolje tople vode, kašika đumbirovog soka, pola kašičice cimeta.

Priprema: Pomešajte sve sastojke u blenderu da dobijete gusti sok i vaš napitak je spreman! Pije se 12 dana, a nakon toga je obavezna pauza od 3 dana, nakon čega možete da ponovite tretman, ukoliko vam je prijao,prenosi Stil Osim što ćete liniju dovesti u red, ovo piće će vam dati energiju i pozitivno uticati na zdravlje celog tela!
VAŽNO:
Grejp nije preporučljiv za one osobe koje piju ljekove za razrijeđivanje krvi.

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *