Iako postoje horoskopski znaci sa kojima vam nikad neće biti dosadno u vezi, negativna strana je ta da morate da budete spremni i na mnogobrojne nevolje sa njima. Njihova “neizdrživa priroda” ponekad može napraviti potpuni kolaps u odnosu, a sve proizilazi iz činjenice da su ljubomorni, dramatični i prosto vole da se “šale”. Na ozbiljniji način, rekli bi mnogi. Ovo su horoskopski znaci sa kojima je teško napraviti normalan i skladan odnos:

Bik
Iako se Bikovi obično ponašaju smireno i rezervisano, mogu biti ludo nepredvidivi. Gube stvari, ponekad iznenada zaborave na sastanak ili, još gore, na godišnjicu sa svojom voljenom osobom. Ovo može biti veoma neprijatno, ali sa Bikom nikada nije dosadno, jer svojom energijom mogu da razvesele bilo koga!

Blizanci
Ako tražite mirnu i opuštenu vezu, bolje potražite drugog partnera. Blizanci vole da su stalno u pokretu. Može se desiti da cijeli vikend morate da trčite od jedne do druge žurke, a da ne govorimo o spontanim avanturama među njima. Haos sa vazdušnim znakom je neizbježan.

Lav
Sa Lavovima nikada nije dosadno, ali, nažalost, to nije uvijek dobro za odnos sa njima. Posjedujući impulsivnu prirodu, predstavnici ovog horoskopskog znaka vole da sve planove bacaju na jednu gomilu. Njihovom partneru se to možda ne dopada, ali šta da se radi, Lavovima je potrebno da uvijek sve bude kako su rekli.

Škorpija
Škorpije su nevjerovatno lojalne. Čim predstavnici ovog horoskopskog znaka puste nekoga u svoje srce, trebalo bi da postanu broj jedan za ovu osobu. Škorpije se lako izazovu na ljubomoru, a generalno vole da od muhe naprave slona. Naravno, ovo se često završava dramom, poput onih iz filmova.

Vodolija
Svako ko poznaje Vodoliju zna da je ovaj vazdušni znak uvijek pun iznenađenja. Voli ekstremne sportove i želi da proba sve. I nije ga briga što je ovo ponekad previše za njegovog partnera. Uvijek stvara pometnju sa ludim idejama i čini odnos “teškim za pročitati”. (Naj portal)

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *