Vrlo zanimljiva analiza astrologa o ponašanju svakog znaka Zodijaka kojima švalera ili švalerku. U nastavku pročitajte kako se ponašaju u takvim situacijama.

OVAN
Kada se upuste u nevjeru, Ovnovi postaju uznemireni, pa se iz mirnih osoba pretvaraju u otresite. Muškarac Ovan mogao bi vas iz čista mira verbalno napadati, jer je njegov moto da je napad najbolja obrana. Počne li se žena ovog znaka s vama sve češće svađati i prigovarati da ste se zapustili i da više niste isti kao na početku veze, posumnjajte! Kada se treba tajno sastati s trećom osobom, partneri ovog znaka brzo zbrišu kroz vrata kako bi izbjegli pitanje koje najviše mrze – ‘dragi/ga, a kuda ideš’? U tom će trenutku nešto nerazgovijetno promrmljati i nestati u vidu magle.

BIK
Bikovi su vješti u sakrivanju osjećaja. Crvena signalna lampica pali se kada se iz ležernog kućnog čovjeka muškarac Bik pretvori u nekoga ko pazi šta i koliko jede. Žene Bikovi sve češće počinju posjećivati frizera ili idu u kupovinu nove odjeće. Zapitate li partnera otkud takva promjena, nonšalantno će odgovoriti da vodi računa o liniji, odnosno izgledu. Ako se u večernjim satima prilikom zajedničkog gledanja TV-programa uznemiri i kaže da se mora prošetati jer više ne može izdržati na jednom mjestu – posumnjajte! Posebno ako se vaš partner prije znao lijeno izvaliti u naslonjač, uživati u zajedničkoj večeri i intimnim trenucima s vama.

BLIZANCI
Blizanci su vrlo mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Kada zakasni kući, muškarac će se izgovarati poslovnim obavezama, dok će žena ovog znaka reći da je bila kod prijateljice na kafi. Kako su uvjereni da ih se ne može zbuniti i uloviti, s vremenom se opuste i pogriješe. Uspijete li tada zaskočiti partnera i postaviti mu nekoliko unakrsnih pitanja, zbunit ćete ga i uloviti zapetljanog u vlastitim lažima. Takvim napadom razorit ćete cijelu njegovu (ili njenu) dugo osmišljavanu strategiju. Pazite, Blizanci oba spola skloni su pronalaziti vrlo lukave izgovore, pa najčešće angažiraju prijatelje koji im služe kao alibi.

RAK
U prikrivanju nevjere Rakovi iskazuje veliko umijeće, s obzirom da većinom žele zadržati prednost porodične sigurnosti, ali i ljubavnice/ ljubavnika. Izvrsno će balansirati između dvije osobe, a u sebi će se lomiti koju više voli, i na kraju zaključiti – obje. Nevjeru kod muškarca Raka primijetit ćete ako se počne povlačiti u sebe, a kada ga upitate šta ga muči, reći će – posao. Žene se izgovaraju umorom i opterećenošću kućnim obavezama. Postane li vaš uvijek ekonomičan i štedljiv partner naglo rastrošan, a vama nije jasno kuda odlazi novac dok se izgovara na troškove života, pojačajte oprez.

LAV
Da bi skrili tragove nevjere, Lavovi će glumiti da je sve u najboljem redu. Prema vama postat će savršeni supružnici. Muškarac Lav ugađat će vam na sve načine i neće štediti novca da vam kupuje skupe darove. Žene će vam pripremati jela koja najviše volite i biti stalno dotjerana. Čak će pokazati zanimanje za vaše interese i hobije, iako je to još donedavno uopće nije zanimalo. Dijelit će vam komplimente na račun izgleda. Lavovi to čine kako bi sa sebe isprali osjećaj krivice. Pokušate li partneru preturiti džepove ili na mobitelu provjeriti telefonske brojeve, pazite da vas ne otkrije, jer vam neće oprostiti tu slobodu.

DJEVICA
Djevice sve čine programirano, s unaprijed razrađenom strategijom i planom djelovanja, pa će i svoja izbivanja iz kuće potkrijepiti uvjerljivim alibijem. Kada se nakon ljubavnog sastanaka vrati kući, muškarac će prema vama biti kritičan i provokativan. Govorit će vam da više niste privlačni, uspoređivati s drugim ženama, prigovarati kako se odijevate i kritikovati vas na svakom koraku. Ni žena ovog znaka vas neće štedjeti i stalno će vam ukazivati na vaše mane. Njeno cinično provociranje najjače je upozorenje da nešto nije kako treba. U krevetu bi mogla početi gubiti volju za obavljanje bračnih dužnosti, izgovarajući se na umor.

VAGA
Kada se upusti u čari zabranjenog voća, Vage se počinju ponašati poput zaljubljenih pubertetlija. Žena ovog znaka visjit će pred ogledalom, dotjerivati se i uređivati, a na vaše direktno pitanje ima li ljubavnika, ležerno će vam odgovoriti da vam je vjerna do groba. Muškarac će se odjednom početi sve češće presvlačiti u čistu odjeću i pojačati higijenu. Uspijete li naći dovoljno dokaza da vas vara, reći će vam da nije ništa ozbiljno i da se radi o pukom flertu. Izgovarat će se da nije kriv nego je samo – zaveden! Oba spola ovog znaka učinit će sve da prikriju svoj dvostruki život, jer se valjda niko toliko ne boji scena i mogućih tračeva koliko oni.

ŠKORPIJA
Kada pripadnici ovog znaka varaju, djeluju vrlo samozatajno i smireno. Muškarac Škorpija uredno će s vama spavati i voditi ljubav jednako strastveno kao s ljubavnicom. Kod žena je priča nešto drugačija – odaje ih zaljubljen pogled. No zajedničko im je to da bez obzira na unatoč nevjeru neće gubiti interes prema vama. I dalje će biti ljubomorni i provjeravati vas, jer njima je normalno da oni varaju, ali njihov partner to ne smije. Neka vas ne zavara njihova ljubomora i propitkivanja gdje ste bili, jer to nije garancija da ste njegov jedini objekt požude. Krenete li u otvoren napad i počnete preturati partnerove stvari, oprez, jer ne podnosi biti predmetom istrage.

STRIJELAC
Strijelci će svoj dvostruki život uredno uklopiti u svakodnevne obaveze. Tajno će se sastajati dok su na jđogiranju, između pauza na poslu i sl. Počne li vezu ili brak posmatrati s filozofske strane, posumnjajte! Muškarac Strijelac govorit će kako je vaš odnos postao monoton pa ga treba osvježiti novim poticajima. Ti poticaji, naravno, podrazumijevat će više slobode i kretanja za njega. Žena ovog znaka odjednom će vam prestati braniti druženja s prijateljima, propagirajući ravnopravnost u svemu. No kako u životu, tako i u verbalnoj komunikaciji, Strijelci se ne vole pretvarati i glumatati – i prije nego što uopće otkrijete da vas vara, reći će vam to u lice.

JARAC
Jarci znaju savršeno sakriti tragove ljubavnih grijeha. No u svemu tome valja računati i na njihovu osobitost – kada se upuste u nevjeru, ona može označiti kraj njihove ljubavne veze s partnerom. Naime, neizdrživo ih opterećuje pomisao da moraju živjeti razapeti na dvije strane – između partnera i ljubavnice/ka. Ako je kod muškarca ovog znaka nevjera samo plod prolazne pustolovine, teško ćete otkriti što radi iza vaših leđa i čiji krevet grije. Njegovo ponašanje, osim osjećajne rezerviranosti prema vama, ničim ne odaje da vodi dvostruki život. Ni kod žena nema većih odstupanja u ponašanju – za njenu nevjeru znat će samo najbolja prijateljica – vi nikada!

VODOLIJA
Slobodoumne Vodolije užasavaju se dramatičnih ljubavnih scena, pa će se svojski truditi da ne budu otkriveni. Kod muškarca ovog znaka posumnjajte ako vaš odnos počne promatrati iz ugla moderne ljubavi, pa vam govori da je prava ljubav samo ona u kojoj oba partnera imaju potpunu slobodu kretanja. Žena ovog znaka počet će vam govoriti da i vama treba više društva, da trebate izaći među ljude (kako bi i ona slobodno švrljala) ili da u pravoj vezi nema provjeravanja. Njihove sve češće izlaske s prijateljima (koji su sigurnan znak da varaju) ili nagli porast telefonskih računa uzmite kao naznake nevjere.

RIBE
Ribe imaju sposobnost voljeti više partnera odjednom i to svakog na svoj način. Muškarci Ribe se s jednakom pažnjom odnose prema partneru i prema ljubavnici. Nerijetko izgubi osjećaj na relaciji stvarno – nestvarno, pa sebe više ne može pratiti u vlastitim lažima. Tu ćete varalicu brzo uloviti kako se bespomoćno koprca uhvaćen u vlastitu mrežu. Najbrže će se otkriti ako malo popije, jer mu se tada razveže jezik. Sutradan će vam se zaklinjati da je pričao gluposti i da nije istina ništa od onoga što je rekao. Žena svoje pokriće za tajne sastanke s ljubavnikom ima kod svojih prijateljica. One su joj alibi, no s vremenom se previše opusti i pogriješi te bude ulovljena u laži. (Naj portal)

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *