Zvijezde definitvno mnogo toga određuju za svakog od nas, pa nam mogu dati uvid u preferencije svakog znaka kada je riječ o ukusima hrane. Svaki horoskopski znak voli karakterističan ukus hrane, pa ako ste znatiželjni da saznate šta voli da jede Bik, a šta Ribe, saznajte u nastavku teksta.

Ovan
Ovnovi vole svježu i začinjenu hranu. Oni su pravi gurmani koji uživaju u jelu sa puno ukusa i začina. Za njih su savršene hrane poput takosa, pikantne piletine i crvenog mesa.

Bik
Bikovi uživaju u hrani koja je ukusna, aromatična i svježa. Ova zemljana energija voli dobru hranu, a kada se radi o njihovim omiljenim jelima, izdvajaju se jela kao što su roštilj, krompir salata i sve vrste sireva.

Blizanci
Blizanci vole raznovrsnu hranu, ali omiljene su im grickalice, brza hrana i egzotična jela. Oni su avanturistički nastrojeni i vole da eksperimentišu s novim ukusima i kombinacijama. Na listi omiljenih jela su im tajlandska hrana, ali i pica, pa sve što mogu brzo da zgrabe i jedu u pokretu.

Rak
Rakovi vole hranu koja ih podsJeća na dJetinjstvo i udobnost. Vole hranu koja za njih ima emocionalni značaj, kao što su domaći kolači, topla čokolada ili mamina pileća supa. Rakovi uživaju u hrani koja ih čini sreTnim i izaziva im prijatnost – hrani koja ima nostalgičnu ili sentimentalnu vrIJednost.

Lav
Lavovi vole hranu koja je sofisticirana i privlačna. Oni vole hranu koju mogu pohvaliti i koja će impresionirati druge. Ova vatrena energija voli kvalitetno meso, plodove mora i sve vrste egzotičnih jela.

Djevica
Djevice su pravi zdravstveni entuzijasti koji vode računa o ishrani i traže hranu koja je zdrava i ukusna. Oni uživaju u svježem voću i povrću, integralnom hljebu, salatama i svim vrstama zdravih zalogaja. Takođe, ne pretjeruju sa slatkišima.

Vaga
Vage vole hranu koja je elegantna, ali ukusna i izbalansirana. Oni uživaju u hrani koja je atraktivna za oko i zadovoljava sva čula. Lista njima omiljene hrana uključuje svježe salate, ribu, sve vrste sosova i slatkiša.

Škorpija
Škorpije su strastveni i intenzivni, a to se ogleda i u njihovom izboru hrane i ukusa – vole jaku hranu punu ukusa. Oduševljavaju ih ljuti sosovi, egzotično voće, jela bogata proteinima.

Strijelac
Strijelcisu avanturistički nastrojeni i vole da isprobavaju nove stvari. Kada je posrijedi hrana, vole svježe namirnice, egzotične začine i jela sa puno mesa. Njihova omiljena hrana je suši, meksička hrana i jela sa roštilja.

Jarac
Jarčevi vole tradicionalnu, jaku i zdravu hranu. Uživaju u jelu koje se sprema sa puno pažnje i koje sadrži svježe sastojke. Njihova omiljena hrana su jela kao što su gulaš, pire krompir i sve vrste variva.

Vodolija
Vodolije preferiraju nekonvencionalnu hranu i vole hranu koja je jedinstvena i drugačija od onoga što je tipično. Oni su avanturistički nastrojeni i vole da isprobavaju razne kombinacije ukusa. Njihova omiljena hrana uključuje vegetarijanske specijalitete, razne fuzije i sve vrste grickalica.

Ribe
Ribe vole hranu koja je nježna, delikatna i puna ukusa. Vole hranu koja im pruža komfor i zadovoljstvo. Njihova omiljena hrana uključuje sve vrste ribe, supu i kolače s voćem. (Naj portal)

Ako već niste, lajkujte i zapratite našu FB stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *